STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLAU Stadionu 486, 266 37 Beroun

24.6.-26.6.2024 – Třídního výlet 1.PA – Zelená Lhota

Ráno 24.6.2024 jsme se jako třída 1.PA pod vedením paní učitelky Pavlíny Solarové a pana učitele Romana Musila sešli na berounském nádraží a vlakem jsme vyrazili na výlet do Zelené Lhoty na Šumavě.

Když jsme dorazili do Zelené Lhoty, ubytovali jsme se v chalupě Jitřenka a následně i poobědvali. V odpoledních hodinách jsme se vydali na pěší výlet do Hamrů, kde jsme se kochali krajinou a dali si i občerstvení. Večer jsme povečeřeli v chalupě Jitřenka a volně si užívali večerní program. Pan učitel si pro nás dokonce připravil zajímavou přednášku o horoskopech :-).
25.6. jsme se ráno vypravili na celodenní výlet Šumavou. Začali jsme výletem na Špičák, kam jsme se nechali vyvézt lanovkou. Z rozhledny na Špičáku jsme měli krásný výhled do přírody :-). Poté jsme zamířili k Černému a Čertovu jezeru, kde jsme se všichni zapotili u výstupu, ale ten pohled stál za to. Následně jsme šli do Železné Rudy, kde jsme měli rozchod, po kterém jsme se vrátili zpět do chalupy.
Po večeři nechybělo hraní deskových a literárně-dramatických her a zasloužený odpočinek.
26.6. byl náš poslední a odjezdový den výletu, takže jsme si po snídani zabalili všechny věci, uklidili po sobě pokoje a odebrali se na vlak, odkud jsme jeli zpět přímo do Berouna.
Jsem si jistá, že jsme si všichni výlet užili a budeme na něj hezky vzpomínat, Ester Zuskačová 1.PA.
Třídní výlet 1.PA