STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLAU Stadionu 486, 266 37 Beroun

20. 6. 2023 – Sportovní centrum Eden Beroun

Dne 20.6. 2023 naše třída 2.PA v rámci průběžné pedagogické praxe navštívila Eden, známé a populární sportovní centrum v Berouně . I když bylo odpoledne opravdu vedro, exkurze se se velice vydařila a moc jsme si ji všichni užili. Nejprve jsme si prohlédli venkovní prostory, golfové, tenisové, lukostřelecké hřiště a lezeckou stěnu. Nejvíce všechny upoutala zavlažovací sprcha, a tak jsme ji okamžitě využili pro vlastní osvěžení.

Pak následovala ukázka vnitřních místností tohoto volnočasového zřízení. Zaujaly nás všechny místnosti se sportovním vybavením. Pro dospělé a seniory jsou zde například k dispozici běhací pásy, eliptické trenažéry, steppy a vibrační stroje. Jak se ukázalo, Eden je plný aktivit pro všechny věkové kategorie. Pro rodiny s dětmi nabízí tenis, minigolf, badminton, tančení, cvičení pro miminka a cvičení pro předškoláky.

Tato exkurze mě i moji třídu opravdu hodně zaujala. Jsem milovník sportu a tak se mi tady moc líbilo. Nejraději bych si vyzkoušela lukostřelbu a lezení Eden je opravdu krásné místo, kam můžeme zajít s rodinou. Spolužáci doporučují minigolf, lezení, tenis a badminton.

Za třídu 2.PA Monika Majerová