OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Soutěž MÁ DÁTI – DAL 2022

V pondělí 12. prosince 2022 se konal 15. ročník tradiční soutěže MÁ DÁTI – DAL nejlepších účtařů 4. ročníků. Ze třídy 4. A se zúčastnily studentky ve složení Barbora Bartůňková, Kateřina Frydryšková, Marie Lišková, Denisa Pazderová a Bibiána Thomková. Třídu 4. B reprezentovali Aneta Macharová, Kateřina Marténková, Václav Milata, Jiří Samec a Alexandra Trojanová. Třídu 4. L zastupovali studenti Silvie Bartošová, Veronika Benechová a Patrik Pavlíček.

Soutěž probíhala formou kombinovaného testu na počítači v aplikaci E-testy Ing. Pavla Štohla, který byl složen ze 3 částí: otázky s jednou správnou odpovědí, otázky s více správnými odpověďmi a výběr účtování. Čas na zpracování měli soutěžící v délce 85 minut.

Na 1. místě se umístila Marie Lišková ze 4. A, na 2. místě skončila Alex Trojanová ze 4. B, 3. místo patří Bibiáně Thomkové ze 4. A, 4. místo si proúčtovala Denisa Pazderová ze 4. A a pětici účtařů zakončila Silvie Bartošová ze 4. L.

Pětice nejlepších se zúčastnila ve středu 14. prosince 2022 předkola celostátní soutěže formou online testu. Ti nejlepší ze všech přihlášených škol se účastní celostátní soutěže ve Znojmě, která se bude konat v lednu 2023.

Všem soutěžícím děkujeme za účast a těm nejlepším gratulujeme!

Za sekci účetních Ing. Jiřina Paterová a Ing. Jana Palečková

Soutěž MÁ DÁTI – DAL 2022