OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

4. místo chlapců na Krajských atletických závodech 2024!!!

Chlapecký tým OA a SPgŠ ve složení Loužecký Jan, Matějíček Roman, Petr Viktor, Neumann Jan, Huttr Adam, Kubásek František, Neuschl Christopher, Koryčanský Matěj, Fanta Jakub, Novotný Jakub, Sahula David, Štolba Štěpán, Havlíček Lukáš a Čihák Adam položil základní kámen úspěchu již ve školním kole, které se konalo 17. 9. 2024 na stadionu Lokomotivy Beroun. Zde byl tým vybrán na základě výsledků zástupců jednotlivých tříd.

O dva dny později se na tomtéž místě konalo i Okresní kolo atletických závodů, které školní tým s přehledem vyhrál a postoupil do Krajského kola atletických závodů 2024. Dívčímu týmu se bohužel tolik nedařilo, obsadil třetí místo a nepostoupil.

Dne 26. září 2024 se v Kladně uskutečnily krajské atletické závody. Náš tým zde čelil tvrdé konkurenci z celého kraje. Bohužel počasí závodu nepřálo – celý den pršelo, což mnoha závodníkům komplikovalo jejich výkony. Deštivé podmínky ovlivnily nejen technické disciplíny, ale také běhy, což mělo dopad na celkové výsledky. I přes tyto náročné podmínky se chlapcům podařilo umístit na výborném 4. místě, což je skvělý úspěch vzhledem ke zmíněným okolnostem. Tento výsledek je důkazem jejich odhodlání a bojovného ducha. 

Velké poděkování patří i pedagogickému týmu ve složení Mgr. Matějka Josef a Mgr. Němec Pavel za jejich vedení, podporu a přípravu studentů, díky kterým bylo dosaženo těchto skvělých výsledků. 

Přehledy výsledků:

– Okresní závody (19.9.2024): https://online.atletika.cz/vysledky/77640 

– Krajské závody (26.9.2024): https://online.atletika.cz/vysledky/77691