OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Třída 1.B u Boleveckého rybníku

Naše třída 1. B vyrazila na svůj první školní výlet k Boleveckému rybníku v Plzni. Výlet byl odměnou za celoroční práci v lavicích, a tak se celá naše třída na něj moc těšila.

Čekal na nás bohatý program. Hned první den po příjezdu jsme se ubytovali v chatkách a po krátké túrce kolem rybníka jsme naskákali do vody, neboť počasí bylo opravdu letní a teploty sahaly až k 28 stupňům Celsia. Odpoledne jsme ještě zvládli volejbal a nákup v místním Lidlu.

Druhý den jsme se MHD přesunuli do plzeňské ZOO, kde jsme strávili celé dopoledne. Odpoledne na nás čekala Techmánie a planetárium, a protože bylo opět úmorné vedro, těšili jsme se, že se v podvečer zchladíme v rybníce.

Třetí den jsme se opět vydali do Plzně, ale tentokráte jsme navštívili plzeňské podzemí, prohlédli jsme si historické centrum a měli jsme chvíli rozchod na oběd a na nákupy. Odpoledne nás ještě čekala lase game, kterou jsme si opravdu všichni pořádně užili. A večer už nás čekalo jen koupání, balení a úklid.

Ve čtvrtek jsme odjížděli plni zážitků zpět do Berouna. Výlet se nám velmi povedl a byl dobrou příležitostí lépe se poznat a utužit třídní kolektiv. Děkujeme paní učitelce třídní, že pro nás výlet připravila a paní učitelce Soně Nekvindové, že s námi jela. A už se těšíme na další třídní akci.

Zapsala třída 1.B a třídní učitelka Simona Baštová

Třída 1.B u Boleveckého rybníku