STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLAU Stadionu 486, 266 37 Beroun

4. – 6. června 2018 – Kurz výchov 2. ročníků

Když se 4.6. 2018 vydala 2.PA a 2.PB na kurz do Čisté u Rakovníka, nikdo vlastně netušil, co nás přesně čeká. Vydal si s námi i skvělý učitelský sbor ve složení: Lucie Luxové, Jitky Haklové, Anny Koudelkové a Jitky Balvínové.

Hned, jak jsme po dlouhé cestě dorazili do kempu, jsme během chvíle všechny pochopily, co máme dělat. Ve skupinkách po zhruba osmi jsme měly den a půl na vytvoření divadla. Celé to měl být vlastně takový projekt, na kterém se měl podílet opravdu každý. Bylo to celé velmi náročné, protože stihnout vymyslet a přepsat scénář, naučit se text, vytvořit kostýmy, kulisy a hlavně to dát celé dohromady tak, aby se dal výtvor prezentovat, no co si budeme povídat,  nebylo to lehké. Byly to tedy opravdu dva dny plné práce.

Poslední den jsme si během dopoledne navzájem odprezentovaly to, co jsme vytvořily. K vidění tu byly například Krysáci, Smolíček nebo Čerti. Nejlepší na tom všem bylo to, že se zapojil opravdu každý a to naplno. Byly to moc hezky strávené necelé tři dny a za ten výsledek to opravdu stálo.

-D.M, 2.roč.-

FOTOGALERIE