STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLAU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Sněhová královna nezmrazila, naopak zahřála dětská srdce

Ve dnech 12. – 15. 12. 2016 se v sále dramatické výchovy uskutečnilo dlouho plánované představení Sněhová královna, které ztvárnil divadelní soubor tvořen z žáků třídy 3. PA. Soubor se po dlouhém diskutování dohodl na společném názvu – HERCI Z PŮDY.

Představení mělo zatím devět repríz, včetně premiéry. Podotýkáme, že zatím, protože už máme naplánováno dalších osm repríz, přičemž se šest z nich opět odehraje v sále dramatické výchovy a to 27. 1. a 1. 2. 2017 vždy od 9:00, 10:30 a 13:00 hodin.

Muzikálovou pohádku zhlédly děti mateřských škol a žáci prvního stupně ze základních škol nejen z Berouna, ale i z jiných měst. Také studenti naší školy měli tu možnost představení vidět. Jsme velice rádi, že představení mělo takový úspěch jak mezi dětmi, tak  i mezi dospělými. Zároveň bychom chtěli poděkovat všem profesorům, kteří nám vyšli vstříc a uvolnili nás z vyučování. Děkujeme za jejich pozitivní ohlasy i za to, že nás přišli společně se studenty podpořit. Moc si toho vážíme! 🙂 Největší dík ale patří paním profesorkám Jitce Karhanové a Jitce Haklové, bez kterých by nebylo možné představení uskutečnit.

Momentálně pro vás připravujeme další dvě představení. Prozradíme vám, že na jedno z nich se můžete těšit již v červnu tohoto roku.

Vaši Herci z půdy. (Vendy J. a Marie Š.)

Na fotogalerii se podívejte ZDE