STŘEDNÍ PEDAGOGICKÁ ŠKOLAU Stadionu 486, 266 37 Beroun

26. – 29. června 2016 – Třídní výlet 1.PA v Jesenici

V neděli 26.6 jsme se vydali s paní učitelkou Hourovou a panem učitelem Králem na třídenní výlet do Jesenice u Rakovníka. Cestou jsme si zahráli a zazpívali ve vlaku, což pro naše spolucestující byl příjemný zážitek. Po příjezdu do kempu ,, Pod Kempem“ jsme se ubytovali a u ohniště řekli důležité informace.

V pondělí nás probudil lehký déšť, a proto jsme se přesunuli do tělocvičny, kde jsme si natrénovaly pod vedením pana učitele Krále sebeobranu a teorii, jak se chovat v nebezpečných situacích. Po obědě jsme se vydali přes les směrem k „Viklanu“. Bohužel jsme po příchodu k němu zjistili, ze se již neviklá, díky bezohledným ničitelům. Po cestě zpět jsme doplnili zásoby, spousta z nás se svezla na kolotoči a koupili jsme si buřty. Večer jsme uspořádali táborák, kdy jsme si za doprovodu kytary hezky zazpívali.

Nastalo úterý a my vyjeli na celodenní výlet do Plas. Zde nás čekala prohlídka kláštera, navštívení zoo a fantasy golf Plasy a prohlídka starodávných natahovacích hodin. Po náročném dni jsme večer dostaly volno.

Poslední den přišla do kempu paní, která nám udělala přednášku o canisterapii, kterou jsme poté viděli při návštěvě speciální školy v Jesenici. Dále nám také ochotné paní učitelky ukázaly muzikoterapii, grafomotorická cvičení, aromaterapii a mnoho dalších možností, jak s handicapovanými dětmi pracovat.

Zde skončilo naše putování a všichni jsme se vydali na vlak zpátky do Berouna. Výlet byl příjemný a máme na něj nezapomenutelné zážitky.

Markéta R., 1.PA

Na více fotek se můžete podívat v galerii