OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Sportování 2.A u moře v Chorvatsku

S naší třídou a v doprovodu učitelek Mgr. Věry Svobodové,  Ing. Lenky Jindrákové a Mgr. Jany Svobodové jsme vyrazili  14. června 2018 na osmidenní sportovně aktivní zájezd na ostrov Pag v Chorvatsku. Byli jsme ubytováni v kempu Straško v moderních mobilhoumech jen pár metrů od moře.

Každý den jsme chodili na pláž, do bazénu, ale především jsme sportovali! Když jsme byli výjimečně hodní, tak bylo i ranní plavání. Co se týče sportování, hráli jsme volejbal, fotbal, stolní tenis, nohejbal, zúčastnili jsme se aqua aerobiku nebo jógy, navštěvovali jsme též místní posilovnu. V polovině výletu jsme se zapsali do fotbalového turnaje, ve kterém jsme obsadili první 3 místa, nejlepší reprezentanti byli z týmu „All Stars“, ve kterém hráli Tomáš Hegedüs a Lukáš Dostál, kteří vyhráli hodnotné ceny.

Navštívili jsme místní sýrárnu Gligora-Kolan se stoletou tradicí. K vidění byla výroba různých sýrů a dokonce i jejich ochutnávka. Dozvěděli jsme se spoustu zajímavostí, například proč je tento sýr jedinečný ve světě. V místním obchodě jsme zakoupili sýry, aby naši rodiče též ochutnali.

Všichni si užívali společné večery při hraní karetních her, zpívání písní, povídání o různých tématech a celkově jsme se všichni velice sblížili. Sportovně aktivní výlet se nám neskutečně líbil a těšíme se na další výlety s naší třídní učitelkou V. Svobodovou.

Třída 2.A

Sportování 2.A u moře v Chorvatsku