OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Třeťáci prezentovali své ekonomické stáže

Od 15. května do 2. června 2017 absolvovali žáci a žákyně 3.A, 3.B a 3.L ekonomickou praxi. Pracovali ve firmách, společnostech, úřadech, např. Kostal a VPS Černín, Autostop Rakovník, GZ Media Loděnice, Vodovody a kanalizace Beroun, Tipsport Beroun, PROBO BUS králův Dvůr, Allianz Pojišťovna Praha, Limex Beroun, Úřad práce Beroun, penzion Nezabudice, hospoda U Houmra Beroun, obecní úřad Těně a  Unhošť, J+P Kancel Zbiroh a další.

Žáci dodržovali šestihodinovou pracovní dobu, při níž plnili zadané úkoly. V hodnoceních pak vyjadřovali zaměstnavatelé spokojenost s jejich prací i chováním, kontrolováni byli i vyučujícími za školy.

Na závěr napsali žáci a žákyně zprávu ze stáže, kterou 7. června 2017 předvedli  5 – 10 minutovou prezentací před komisemi (každá třída měla svoji komisi), složených z jejich vyučujících a nezávislých přísedících z praxe. Výsledná známka z praxe se započítává do klasifikace z ekonomických předmětů.

Letošní novinka – veřejná prezentace stáže – byla úspěšná, někteří žáci si připravili kvalitní vystoupení a jejich vystoupení působilo profesionálně. Samozřejmě se objevily i nedostatky, které budou postupně odstraňovány. Děkujeme všem účastníkům za jejich výkony a vyučujícím za vedení a hodnocení žáků 🙂

Třeťáci prezentovali své ekonomické stáže