OBCHODNÍ AKADEMIEU Stadionu 486, 266 37 Beroun

Máme zástupce ve finále Baťovy manažerské olympiády

Ekonomicko-manažerská olympiáda je organizována již 8. rokem studenty Fakulty managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně. Hlavním cílem projektu je vybrat ze studentů 3. ročníků středních škol ty nejlepší. Vítězové olympiády mají možnost být přijati na Fakultu managementu a ekonomiky Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pro akademický rok 2017-2018 bez přijímacích zkoušek, nástup však není povinností.

Do Baťovy manažerské olympiády se letos zapojilo celkem 2 407 studentů ze 109 středních škol České a Slovenské republiky. Předkolo se u nás konalo 13. dubna 2016 a naši školu zastoupily studentky ze třídy 3.A Pavla Brůžková, Markéta Rosolová a Michaela Zelenková (na úvodní fotografii se svým koučem), které si prověřily své znalosti během 80 minutového testu. Test se skládal z pěti oblastí: ekonomie, managementu a marketingu, matematiky a logiky, všeobecného přehledu a anglického jazyka.

Nejlépe si vedly Pavla Brůžková a Michaela Zelenková, které postoupily do finále a budou nás reprezentovat ve finále soutěže 17. června 2016  v Univerzitním centru ve Zlíně.

Postupujícím srdečně blahopřejeme.